Mendels Automotive voor uw occasion

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor een occasion van prima kwaliteit én voor een scherpe prijs? Dan zit u bij Mendels Automotive goed. Wij zijn gevestigd in Borne (Twente) en verkopen jong gebruikte auto’s tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. De auto’s die wij inkopen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd want wij willen graag de beste occasions in ons bestand. Doorgaans zijn de wagens voorzien van een volledige onderhoudshistorie en Nap zodat u er zeker van kunt zijn dat er een correcte kilometerstand wordt weergegeven. Bij ons doet u een veilige en verstandige aankoop van uw occasion.

Mendels Automotive beschikt over een uitgebreid netwerk in de autobranche waardoor wij in staat zijn populaire en kwalitatief goede auto’s aan te bieden. Wij bieden u graag occasions aan die aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Ons aanbod bestaat uit auto’s van allerlei verschillende merken waaronder Audi, BMW, Mercedes, Mazda ,Porsche, Opel en Volkswagen. 

Hoe wij werken

Zoals hier voor al weergegeven selecteren wij de beste occasions voor u. Op onze website vindt u altijd het actuele aanbod van onze jong gebruikte auto’s maar u kunt ons ook bellen voor informatie. Wij weten precies wat er binnenkomt aan occasions en welke wagens nog niet staan vermeld op de website. En wellicht heeft deze auto nu juist uw belangstelling. Wij leveren alleen auto’s die volledig voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Naast de aankoop van een occasion kunt u bij ons ook terecht voor inkoop en voor het inruilen van uw wagen. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde occasion, dan kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak voor meer informatie, bezichtiging en proefrit. Wilt u rondkijken in de showroom, een bepaalde auto bekijken en eventueel een proefrit maken kom dan naar onze showroom in Borne (Twente). U kunt ons alleen bezoeken op afspraak zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen. 

Financiering mogelijk

U heeft de occasion van uw dromen gezien maar kunt of wilt op dit moment het geld daarvoor niet vrijmaken. Dat hoeft geen probleem te zijn want bij Mendels Automotive kunt u terecht voor een gehele of gedeeltelijke financiering voor de aanschaf van een jong gebruikte auto. Wij werken samen met verschillende financiële dienstverleners waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden te kiezen uit verschillende uitgebreide pakketten autofinancieringen. Dit is zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een financial lease overeenkomst te sluiten maar ook om een gehele of gedeeltelijke lening voor de aanschaf van uw auto af te sluiten.

Zeer aantrekkelijke occasions

Mendels Automotive biedt gebruikte auto’s van verschillende merken. Als u een kijkje neemt op de website bij ons actuele aanbod, dan zult u verrast zijn door de geweldige auto’s die u daar aantreft. Uiteraard tegen verrassend scherpe prijzen.
Om u enkele voorbeelden te noemen kijken we op een willekeurig moment naar het aanbod van onze occasions, en wel in november 2019. Op dat moment is bijvoorbeeld een Mazda MX-5 Roadster Coupé te koop. Deze occasion heeft nog geen 90.000 km op de teller staan, is handgeschakeld en rijdt op benzine. Een andere mooie occasion is de Mercedes-Benz SL-klasse 500. Deze prachtige auto heeft ruim 200.000 op de teller staan maar kan nog een lange tijd mee. Een Mercedes is een sterk merk waarmee heel wat kilometers kan worden gereden. Ook in andere merken vindt u een uitgebreid aanbod: een Porsche Panamera, een Volkswagen Golf of bijvoorbeeld een Chevrolet Spark. Audi is een zeer gewaardeerd merk en ook van dit merk bieden wij prachtige jong gebruikte auto’s. Alle door ons afgeleverde occasions voldoen aan strenge eisen zodat u zeker bent van kwaliteit. 

Een Audi occasion kopen

Heeft u uw oog laten vallen en uw hart verpand aan een Audi? Dat is niet zo gek want Audi biedt prachtige modellen en is een sterk merk dat betrouwbaarheid, snelheid en klasse uitstraalt. U kunt op onze website zien of er occasions van het merk Audi bij ons te koop zijn maar u kunt ons natuurlijk ook een gerichte zoekopdracht geven. Een andere mogelijkheid is dat wij u een seintje geven op het moment dat wij weten dat een bepaalde Audi op enig moment in ons occasion bestand zal gaan verschijnen. U heeft dan als eerste de keus om deze occasion te bekijken en eventueel een proefrit te maken. Deze mogelijkheid blijft natuurlijk niet beperkt tot het merk Audi maar is ook mogelijk voor andere merken en/of bepaalde uitvoeringen. Wij denken, en zoeken graag met u mee zodat u binnen afzienbare tijd over de auto kunt beschikken die u op het oog heeft. 

Meer weten over alle mogelijkheden voor een jong gebruikte auto? Neem dan vrijblijvend contact op met Mendels Automotive in Borne. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding in onze showroom, voor het maken van een proefrit of voor het bespreken van de financieringsmogelijk-heden.