Mendels Automotive biedt geweldige occasions

In Mendels Automotive vindt u een betrouwbare partner voor de aanschaf van een occasion van hoge kwaliteit. Gevestigd in Borne (Twente) bedienen wij heel Nederland van jonge gebruikte auto’s van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Omdat wij alleen de beste occasions in ons verkoopbestand willen aanbieden kopen wij deze op zeer zorgvuldige wijze in. Onze wagens zijn in vrijwel alle gevallen voorzien van een volledige onderhoudshistorie. U kunt er dus zeker van zijn dat u een kwalitatieve occasion aanschaft. Een veilig gevoel.
Ons uitgebreide netwerk binnen de autobranche stelt ons in staat voor u de beste auto’s te selecteren. Auto’s die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en waaraan u nog jarenlang veel rijplezier kunt beleven. Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod occasions waaronder jonge gebruikte auto’s van bekende merken zoals Mazda, Mercedes, BMW, Audi en andere merken. U kunt altijd een afspraak met ons maken om de auto(s) van uw keuze te bekijken of om een proefrit te maken. 

Neem eens een kijkje op onze website

Bent u nieuwsgierig wat wij voor mooie occasions kunnen bieden kijk dan eens op onze website bij het actuele aanbod. Bij elke occasion staat duidelijk vermeld wat de prijs van de betreffende auto is. U zult verbaasd zijn van het scherpe prijs in verhouding tot de kwaliteit van de occasions. Wij doen ons best om het actuele aanbod steeds bij te werken maar het kan voorkomen dat niet alle auto’s op onze website staan vermeld. Bel ons dus gerust op om te informeren naar het merk of type auto dat u in gedachten heeft. Wij weten ook welke auto’s nog binnen komen of kunnen een gerichte zoekopdracht voor u uitvoeren.
Naast het verkopen van prachtige occasions kopen wij ook auto’s in én kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw auto. Als u bij ons een occasion wilt bekijken dan dient u daarvoor wel een afspraak te maken bij ons in Borne (Twente). Wij werken alleen op afspraak omdat wij dan voor elke klant voldoende tijd kunnen nemen. 

Wij financieren uw auto

Het komt natuurlijk regelmatig voor: juist als de auto die u al zo lang wilt aanschaffen als occasion beschikbaar is, wilt of kunt u de middelen daarvoor niet vrijmaken. Geen probleem, Mendels Automotive is u graag van dienst met de financiering van uw jong gebruikte auto. Zowel voor bedrijven als voor particulieren in de vorm van een (gedeeltelijke) lening of middels een lease overeenkomst. Mendels Automotive werkt samen met verschillende partijen die uitgebreide pakketten autofinancieringen bieden. 

Een greep uit het aanbod

De occasions die u bij ons kunt kopen zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit. Wij geven graag een paar voorbeelden en kijken daartoe op onze website bij het huidige aanbod occasions (november 2019). Wat dacht u van een prachtige Porsche Panamera 3.0 D Diesel? Deze auto is voorzien van schuifdak, bouwjaar 2011, ruim 187.000 km, automaat en heeft 5 deuren. Geleverd incl. APK met een geldigheid van bijna 1 jaar.
Een ander mooi voorbeeld is de Mazda MX-5 Roadster Coupé. Met lederen bekleding, bouwjaar 2012 en met slechts ruim 86.000 km op de teller. Deze Cabriolet wordt handgeschakeld bediend, rijdt op benzine, heeft 2 deuren en is uitgevoerd in zwart metallic. Twee mooie voorbeelden van onze occasions. Kijk op de website voor het actuele aanbod of neem contact met ons als de auto van uw keuze er niet bij staat. De door ons afgeleverde occasions voldoen aan strenge eisen zodat u zeker bent van kwaliteit. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor occasions van tal van andere merken waaronder het alom bekende en gewaarde merk BMW. 

Een BMW occasion kopen

Wilt u graag een BMW maar ontbreekt het u aan voldoende middelen om een nieuwe auto te kopen? De occasions van Mendels Automotive zijn dan een geweldig alternatief. BMW staat bekend als een solide, betrouwbaar en exclusief merk en wij helpen u graag de auto van uw dromen te kopen. Hebben wij niet de BMW die u graag wilt in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen wij meestal de auto van uw keuze vinden. Wij denken én zoeken graag met u mee. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Meer informatie 

Wilt u meer weten over onze diensten en over de mogelijkheden voor de aanschaf van een jong gebruikte auto? Neem gerust vrijblijvend contact op met Mendelssohn Automotive in Borne in Twente. Wij zijn alleen beschikbaar op afspraak omdat wij graag alle tijd voor u nemen. Wij informeren over aankoop, inkoop en inruil en daarnaast over de mogelijkheden van financiering. Wij zorgen er graag voor dat u op korte termijn in de jonge gebruikte auto van uw keuze kunt rijden. Een schitterende BMW, een snelle Porsche, een gedegen bedrijfsauto met uitstraling of een klasse-auto voor uw gezin.