Mendels Automotive Volkswagen occasions

U zoekt een betrouwbare en mooie jong gebruikte auto van het merk Volkswagen? Kijk naar het gevarieerde aanbod occasions van hoge kwaliteit bij Mendels Automotive in Borne (Twente). Naast Volkswagen occasions vindt u bij ons hoogwaardige auto’s van andere merken zoals BMW, Porsche, Audi en Mercedes. Het geeft u als koper een veilig gevoel zekerheid te hebben over de aanschaf van een occasion als u weet dat wij alleen de beste wagens inkopen. Mendels Automotive beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de autobranche en koopt op zorgvuldige wijze in. Wij gaan alleen voor de beste, kwalitatieve occasions, liefst voorzien van volledige onderhoudshistorie. Zodat u met een vertrouwd gevoel kunt rijden in de auto die u graag wilt: een Volkswagen occasion bijvoorbeeld. 

Meer over ons aanbod

Op de website van Mendels Automotive is altijd een uitgebreid aanbod te vinden van occasions van hoge kwaliteit. Bijzondere modellen of wagens met weinig kilometers op de teller bijvoorbeeld. Kijk eens op onze website bij het actuele aanbod en laat u verrassen door de mooie wagens tegen zeer scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een bepaald model van een bepaald merk, dan kunt u ons ook een seintje geven. Wij weten wat er te koop is en kunnen voor u in de gaten houden wanneer uw favoriete wagen beschikbaar komt. Uiteraard kunt u er dan zeker van zijn dat wij u een passend aanbod doen en alleen wagens van prima kwaliteit aanbieden. Hoewel wij trachten de website voortdurend up-to-date te houden loont een telefoontje zeker want niet elke wagen staat direct op de website. Misschien is uw favoriete Volkswagen occasion nét binnen en bent u de eerste gegadigde. 

Uw Volkswagen occasion bezichtigen

Wij werken alleen op afspraak zodat wij voor elke klant optimaal tijd kunnen vrijmaken. Als u bij ons langskomt dan kunnen wij u verschillende modellen tonen en kunt u een proefrit maken in de auto van uw keuze. Natuurlijk zijn wij steeds op de hoogte van alle ins and outs van alle auto’s zodat wij u heel uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Maak gerust een afspraak als u meer wilt weten. Geheel vrijblijvend. Heeft u een Volkswagen occasion gezien op onze site? Bel ons op en maak een afspraak zodat u de Volkswagen kunt bekijken en eventueel een proefrit kunt maken. Het is vaak ook mogelijk uw auto bij ons in te ruilen tegen een aantrekkelijke prijs. 

De financiering van uw jong gebruikte auto

Wij begrijpen dat de aanschaf van een auto financieel niet altijd gelegen komt. Precies op het moment dat uw favoriete jong gebruikte Volkswagen beschikbaar is, wilt of kunt u de middelen voor aanschaf soms niet vrijmaken. Dat hoeft in het geheel geen probleem te zijn want Mendels Automotive biedt mogelijkheden voor financiering van de aanschaf van uw auto. Zowel voor bedrijven als voor particulieren bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden. Denk aan een gehele of gedeeltelijke lening of een lease overeenkomst. Wij werken samen met verschillende partijen die uitgebreide pakketten op het gebied van autofinancieringen aanbieden. 

Mooie occasions

Om te laten zien dat wij écht mooie occasions aanbieden hieronder twee voorbeelden (november 2019). We beginnen natuurlijk met een Volkswagen occasion. Een Volkswagen Golf 1.4 TSI Highline 5-deurs, Golf 6. Nog geen 200.000 km op de teller, bouwjaar 2009, handgeschakeld, rijdt op benzine, kleur wit en zeer goed onderhouden. Deze auto heeft een vraagprijs van slechts €6.490 en een APK tot eind maart 2020.
Ons tweede voorbeeld is een Mazda MX-5 Roadster Coupé. Bouwjaar 2012, slechts ruim 86.000 km op de teller (!) en voorzien van lederen bekleding. Deze prachtige Cabriolet is uitgevoerd in zwart metallic, heeft twee deuren, wordt handgeschakeld bediend en rijdt op benzine. Vraagprijs: €12.450.
Natuurlijk zijn er bij ons veel meer mooie occasions te vinden, neem eens een kijkje op de website of bel ons op voor meer informatie. Wij kunnen u dan vertellen welke auto’s nog niet op de site staan, welke occasions wij binnenkort verwachten, u informeren over de verschillende jong gebruikte auto’s of een gerichte zoekopdracht voor u vervullen. 

Meer informatie bij Mendels Automotive

Wilt u meer informatie over een bepaalde occasion, over de mogelijkheden voor financiering of een proefrit maken? Wij informeren u graag, geheel vrijblijvend. Kom gerust eens langs bij ons in Borne (Twente) en laat u informeren. Maak eerst een telefonische afspraak want wij nemen graag de tijd voor u. Naast verkoop en financiering zijn wij u ook graag van dienst met inkoop en inruil van jong gebruikte auto’s. Wij doen er graag alles aan om er voor te zorgen dat u op korte termijn in de Volkswagen van uw keuze kunt rijden. Liever een Mercedes, BMW of ander merk? Een auto met uitstraling of juist een snelle wagen of een gezinsauto? Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van de juiste occasion.